Over ons

Mijn naam is Aline en met La Cuccagna wil ik mijn passie voor tweedehands delen. Als klein meisje ging ik al geregeld met mijn moeder mee naar de rommelmarkt en dat doen we vandaag nog steeds. Niet toevallig ben ik dus helemaal mee met de vintage-hype!

Ik zie graag oude spullen: van vintage servies, andere prullaria en antieke kasten, tot lederen handtassen, kledij en accessoires. Ons interieur is trouwens volledig in vintagestijl ingericht met zelf opgeknapte tweedehands meubels. Laten we het een uit de hand gelopen hobby noemen. Want hoe graag ik alles voor mezelf wil houden of eigen interieur mee wil verfraaien, het wordt ook allemaal een beetje veel. Vandaar hebben we besloten hier en daar wat spullen terug de tweedehandsmarkt in te sturen.

Als website met een blog en eigen webwinkel opent La Cuccagna zo de poort naar onze uitgebreide verzameling aan vintage, brocante en antiek.

De naam La Cuccagna is afkomstig van het Italiaans en betekent ‘luilekkerland’ of een plek waar alles mag, alles kan en je dus naar hartenlust kan doen wat je wil!

Wat dat precies inhoudt, zal duidelijk worden met de blog waar we een blik achter de schermen geven, ervaringen delen, en nog vele andere onderwerpen rond tweedehands bespreken.

Daarnaast geven we tweedehands meubels een tweede leven in een vintage, brocante of retro look. In onze webwinkel is reeds een kleurrijke collectie te bewonderen. Maar we knappen ook graag jullie persoonlijke stukken op.

onze verzameling aan vintage curiosa en antieke schatten gebruiken we om de opgeknapte meubels mooi te etaleren en jullie te inspireren. Maar bij interesse willen we ook verkopen om plaats te maken voor weer nieuwe rommelmarktvondsten.

Kom dus gerust online snuisteren tussen onze vintage verzameling en unieke tweedehands meubelcollectie.